Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Allévo

Weight Loss Capsules

63 kap

Varumärke

Allévo

Allevo | Weight Loss Capsules

Spara 35,00 kr

(22.88% lägre pris!)

118,00 kr

Rek. pris 153,00 kr

I Lager
SKU
329920NKPG
63 kapslar
Allévo Weight Loss är kapslar med kostfiber för viktkontroll. Allévo Weight Loss innehåller glukomannan som bidrar till viktminskning om de tas i samband med intag av en energibegränsad kost. Weight Loss-kapslarna innehåller den aktiva ingrediensen glukomannan som är en fiber från den japanska växten Amorphophallus konjac. Rekommenderas ej till personer med sväljsvårigheter.

Ingredienser

Konjakglukomannan, vegetabiliskt kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa), färgämne (titandioxid).

Näringsvärde

INNEHÅLL PER TABLETT
Kostfiber: 433 mg


ÖVRIG INFO Tänk på att din hälsa och välbefinnande påverkas av många olika faktorer. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

*OBS! Risk för kvävning finns hos människor som har svårt att svälja, eller om ämnet intas med otillräcklig mängd vätska. Se till att inta ämnet med mycket vatten för att garantera att det når magen.

Dosering och användning

3 kapslar 3 gånger dagligen ca 1 timme före måltid. Rekommenderad daglig dos, 9 kapslar, motsvarar 3 g glukomannan. För att undvika risk för kvävning ska kapslarna intas med mycket vatten för att garantera att de når magen (minst 200ml). Använd inte denna produkt om du lider av sväljsvårigheter. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten i samråd med läkare. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g glukomannan, fördelat på 3 doser på 1g tillsammans med 1-2 glas vatten före måltider och i samband med en energibegränsad kost. Överskrid ej rekommenderat dagligt intag.
Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för små barn.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Allevo | Weight Loss Capsules

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.