Allévo | Weight Loss Capsules, 63 kapslar

118 kr

Spara 35kr ( 23% lägre pris!)

Rek. pris: 153 kr
  • Kostfiber
  • Sväller ca 80 ggr sin egen volym
  • Bildar mättande gel
63 kapslar
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Allévo Weight Loss är kapslar med kostfiber för viktkontroll. Allévo Weight Loss innehåller glukomannan som bidrar till viktminskning om de tas i samband med intag av en energibegränsad kost. Weight Loss-kapslarna innehåller den aktiva ingrediensen glukomannan som är en fiber från den japanska växten Amorphophallus konjac. Rekommenderas ej till personer med sväljsvårigheter.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 63 kapslar
Portioner 7 dagars förbrukning
Dosering & användning

3 kapslar 3 gånger dagligen ca 1 timme före måltid. Rekommenderad daglig dos, 9 kapslar, motsvarar 3 g glukomannan. För att undvika risk för kvävning ska kapslarna intas med mycket vatten för att garantera att de når magen (minst 200ml). Använd inte denna produkt om du lider av sväljsvårigheter. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten i samråd med läkare. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g glukomannan, fördelat på 3 doser på 1g tillsammans med 1-2 glas vatten före måltider och i samband med en energibegränsad kost. Överskrid ej rekommenderat dagligt intag.
Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för små barn.

Hälsoinformation Kosttillskott som innehåller glukomannan som bidrar till att kontrollera vikten. i samband med intag av energibegränsad kost. Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Konjakglukomannan, vegetabiliskt kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa), färgämne (titandioxid).
Näringsvärde
INNEHÅLL PER TABLETT
Kostfiber: 433 mg


ÖVRIG INFO Tänk på att din hälsa och välbefinnande påverkas av många olika faktorer. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

*OBS! Risk för kvävning finns hos människor som har svårt att svälja, eller om ämnet intas med otillräcklig mängd vätska. Se till att inta ämnet med mycket vatten för att garantera att det når magen.
EAN 7310613008168