Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Almond Soothing Cleansing Lotion

Varumärke

Weleda

Weleda | Almond Soothing Cleansing Lotion

Spara 19,00 kr

(13.87% lägre pris!)

118,00 kr

Rek. pris 137,00 kr

I Lager
SKU
755074NKPG
Almond Rengöringslotion - Weleda
Almond Soothing Cleansing Lotion  från Weleda. Känslig hy behöver en rengöring som är mild och skonsam. Weleda Almond Rengöringslotion är behaglig mot din hy och tar bort smuts på ett skonsamt sätt - utan att torka ut huden. Mjölksyran balanserar pH-balansen i känslig hyn och du behöver inte använda ansiktsvatten efter rengöringen. Mandel ansiktsvård innehåller mild mandelolja, plommonkärnolja och slånblomsextrakt. Serien rekommenderas till dig som upplever att din hy är i obalans och har behov av produkter som lugnar och skyddar.

Fördelar
+ Skonsam rengöring för personer med känslig hy
För dig som känner att din hy är i obalans
+ Skydd för känslig hud

Endast naturliga ingredienser, utan eteriska oljor gör det möjligt även för doftkänsliga personer att använda Almond ansiktsvård.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Almond Soothing Cleansing Lotion

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.