Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Almond Soothing Facial Lotion

Varumärke

Weleda

Weleda | Almond Soothing Facial Lotion

Spara 49,00 kr

(25.79% lägre pris!)

141,00 kr

Rek. pris 190,00 kr

I Lager
SKU
755108NKPG
30 ml.
Almond Ansiktskräm - Weleda
Almond Soothing Facial Lotion från Weleda. Weleda Almond Ansiktskräm absorberas snabbt av huden, utan att kännas kladdig, och gör att din hy känns mjukare och behagligare. Använd krämen på morgonen och kvällen efter rengöring. Weleda Almond Ansiktskräm är fri från eteriska oljor, vilket gör att även doftkänsliga personer kan använda ansiktskrämen.


Fördelar
+ För personer med känslig hy
För dig som känner att din hy är i obalans
+ Går lätt in i huden

Weleda Almond Ansiktskräm rekommenderas att användas efter Weleda Almond Rengöringslotion. Almond ansiktsvård innehåller mild mandelolja, plommonkärnolja och slånblomsextrakt. Serien rekommenderas till dig som upplever att din hy är i obalans och har behov av produkter som lugnar och skyddar.

Endast naturliga ingredienser, utan eteriska oljor gör det möjligt även för doftkänsliga personer att använda Almond ansiktsvård.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Almond Soothing Facial Lotion

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.