Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Almond Soothing Facial Oil

Varumärke

Weleda

Weleda | Almond Soothing Facial Oil

Spara 43,00 kr

(20.38% lägre pris!)

168,00 kr

Rek. pris 211,00 kr

I Lager
SKU
755082NKPG
Almond Ansiktsolja - Weleda
Almond Soothing Facial Oil  från Weleda. Weledas Almond Ansiktsolja består av naturliga, vårdande ämnen som tar hand om din hy på bästa sätt. När din hy är i obalans behöver något som lugnar, skyddar och hjälper till att få den i balans igen. Hyn behöver de vårdande ämnen som finns i Weledas Almond Ansiktsolja. Efter att du har masserat in oljan ger den ansiktet ett skydd samtidigt som hyn blir mjuk och balanserad igen.

Fördelar

Vårdar, stärker och lugnar känslig hy
Endast naturligt innehåll för ditt bästa 
+ Ser till att huden återfår sin balans
 
Massera in oljan 1-2 gånger om dagen för bästa resultat. Produkten innehåller inga eteriska oljor vilket gör att även doftkänsliga personer kan använda ansiktsoljan.
Almond ansiktsvård innehåller mild mandelolja, plommonkärnolja och slånblomsextrakt. Serien rekommenderas till dig som upplever att din hy är i obalans och har behov av produkter som lugnar och skyddar. Endast naturliga ingredienser, utan eteriska oljor gör det möjligt även för doftkänsliga personer att använda Almond ansiktsvård.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Almond Soothing Facial Oil

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.