Beef Jerky | Classic

29 kr

Spara 2kr ( 6% lägre pris!)

Rek. pris: 31 kr
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Beef Jerky

Beef Jerky Classic från Beef Jerky. Beef Jerky är tillverkat av nötkött från Uruguay av hög kvalitet, som trimmats från fett och skivats till strips. Stripsen har sedan marinerats och torkats där resultatet blir välsmakande snacks med hög andel protein och låg fetthalt. Beef Jerky är perfekt när du är sugen på något eller som energitillskott efter sport och fysiska aktiviteter. Finns i flera olika smaker; Original, Classic, Teriyaki, Smoked eller Cajun Hot.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Beef Jerky's vision är att tillverka ett snacks för den medvetna människan. Vare sig du är aktiv och motionerar dagligen, eller bara vill ha ett nyttigt snacks, så är beef jerky perfekt för dig. Idag finns behovet hos människor att äta en mer naturlig och nyttig kost, även som snacks.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 50 g
Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Nötkött (280g nötkött för att tilverka 100g av produkten), salt, socker, kryddblandning, dextros, maltodextrin, sojaproteinisolat, antioxidant: askorbinsyra, konserveringsmedel: natriumnitrit.
Näringsvärde Per 50g (1 portion):
Innehåll:   % av RDI*
Energi  570 kJ/135 kcal 7%
Fett 2,5 g 4%
Mättat fett 1 g 5%
Kolhydrater 2 g 1%
Socker 2 g 2%
Protein 26g 52%
Salt 2 g 33%
* Rekommenderat dagligt intag för vuxen person (8400 kJ/2000kcal)
EAN 4742903010071
Recensioner