Pharma Nord | Bio-Folin 400 mcg 180 tab

79 kr

Spara 20kr ( 20% lägre pris!)

Rek. pris: 99 kr
  • Innehåller folsyra
180 tabletter.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Bio-Folin

Bio-Folin från Pharma Nord. Bio-Folin innehåller folsyra som är betydelsefull för fosterutveckling och vid celldelning. Folsyra bidrar också till immunsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning. Bio-Folin innehåller en typ av folacin som har högsta nivå av absorption i matsmältningssystemet.

Fördelar:
+ Bidrar till normal blodbildning
+ Har betydelse för vävnadstillväxt hos gravida
+ Motverkar trötthet och utmattnig

Vitaminer är essentiella, vilket betyder att de är livsnödvändiga att få i sig antingen genom mat eller kosttillskott eftersom kroppen själv inte kan producera dem. Kroppen förbrukar dessutom mer B-vitaminer om man stressar mycket, tränar hårt, ammar eller är gravid.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Pharma Nord tillverkar och marknadsför tillskott, läkemedel och växtbaserade läkemedel i Danmark baserat på strikta vetenskapliga studier. Pharma Nord har en bred forskningsdatabas som ligger till grund för utveckling av produkter. Säkerhet och dokumentation är ledorden när Pharma Nord utvecklar sina populära produkter.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 180 tabletter (motsvarar 6 månaders förbrukning).
Portioner 180
Dosering & användning

1 tablett dagligen. Rekommenderas ej till barn. Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, maltodextrin. Klumpförebyggande medel: talk, magnesiumsalter av fettsyror. Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa. Färgämne: riboflavin, titandioxid, folsyra (pteroylmonoglutaminsyra).
Näringsvärde
Per 1 tablett  % av RDI
Folsyra 400 µg Folsyra 200%
EAN 5709976400306
Närings-flaggor Ej tillsatt socker