Weleda | Birch Body Scrub, 150 ml

98 kr

Spara 31kr ( 24% lägre pris!)

Rek. pris: 129 kr
150 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Birch Kroppsskrubb - Weleda
Birch Body Scrub från Weleda. Weleda Birch Kroppsskrubb är en peeling som avlägsnar döda hudceller samtidigt som huden rengörs på ett milt och skonsamt sätt. Weleda Birch Kroppsskrubb består av fina vaxpärlor av rent karnauba- och bivax samt extrakt av björklöv och stickmyrten. Samtidigt som du får en mjuk massage ökar hudens cirkulation, cellaktiviteten förbättras och den naturliga cellförnyelsen påskyndas.

 

Fördelar:
+ Ökar hudens cirkulation
+ Effektiv peeling
Utmärkt att använda innan Birch Cellulitolja

Använd Birch Kroppsskrubb som peeling ett par gånger i veckan i duschen och massera över kroppen med mjuka cirklar. Efter en peeling är huden förberedd för efterföljande behandling med Birch Cellulitolja om man så önskar.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 150ml
Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Ingredienser Vatten, sockertensid, [sesamolja], alkohol, tvättaktiva aminosyror, bivax, karnaubavax, ricinolja, aprikoskärnolja, glycerin, äkta eteriska oljor, carragen, björklövsextrakt, stickmyrtenextrakt, rosmarinextrakt, xanthan, mjölksyra.
EAN 4001638088312
Certifierade Organ NaTrue