Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Birch Body Scrub

Varumärke

Weleda

Weleda | Birch Body Scrub

Spara 31,00 kr

(24.03% lägre pris!)

98,00 kr

Rek. pris 129,00 kr

I Lager
SKU
753335NKPG
Birch Kroppsskrubb - Weleda
Birch Body Scrub från Weleda. Weleda Birch Kroppsskrubb är en peeling som avlägsnar döda hudceller samtidigt som huden rengörs på ett milt och skonsamt sätt. Weleda Birch Kroppsskrubb består av fina vaxpärlor av rent karnauba- och bivax samt extrakt av björklöv och stickmyrten. Samtidigt som du får en mjuk massage ökar hudens cirkulation, cellaktiviteten förbättras och den naturliga cellförnyelsen påskyndas.

 

Fördelar:
+ Ökar hudens cirkulation
+ Effektiv peeling
Utmärkt att använda innan Birch Cellulitolja

Använd Birch Kroppsskrubb som peeling ett par gånger i veckan i duschen och massera över kroppen med mjuka cirklar. Efter en peeling är huden förberedd för efterföljande behandling med Birch Cellulitolja om man så önskar.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Birch Body Scrub

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.