Weleda | Calendula Baby Oil, 200 ml

129 kr

Spara 31kr ( 19% lägre pris!)

Rek. pris: 160 kr
200 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Calendula Body Oil - Weleda
Calendula Baby Oil från Weleda. Calendula betyder ringblomma och har en vårdande och lindrande inverkan på känslig hud. Calendula Barnolja består av ekologiskt odlad sesamolja, som håller huden mjuk och smidig samt skyddar mot uttorkning och förebygger hudirritationer. Extrakt från biodynamiskt odlad ringblomma verkar lugnande på huden och har en lindrande inverkan på känslig hud. 
Fördelar:
+ Särskilt framtagen för bebisar och barn  
+ Endast naturliga, vårdande ämnen
+ Oparfymerad och dermatologiskt testad
+ Kan användas direkt från födseln
+ Stödjer den naturliga hudfunktionen

Calendula Barnolja från Weleda är en mild, doftfri olja som vårdar och skyddar känslig barnhud på ett naturligt sätt. Calendula Barnolja kan användas för daglig hudvård, massage och rengöring i blöjområdet. Calendula Barnolja stödjer den naturliga hudfunktionen och bildar ett värmehölje på huden. Calendula Barnolja är utan eteriska oljor, dermatologiskt testad för känslig hy. 

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 200ml
Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Ingredienser [Sesamolja], ringblommaextrakt.
EAN 4001638096560
Certifierade Organ NaTrue