Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Calendula Baby Oil

Varumärke

Weleda

Weleda | Calendula Baby Oil

Spara 31,00 kr

(19.38% lägre pris!)

129,00 kr

Rek. pris 160,00 kr

I Lager
SKU
753228NKPG
Calendula Body Oil - Weleda
Calendula Baby Oil från Weleda. Calendula betyder ringblomma och har en vårdande och lindrande inverkan på känslig hud. Calendula Barnolja består av ekologiskt odlad sesamolja, som håller huden mjuk och smidig samt skyddar mot uttorkning och förebygger hudirritationer. Extrakt från biodynamiskt odlad ringblomma verkar lugnande på huden och har en lindrande inverkan på känslig hud. 
Fördelar:
+ Särskilt framtagen för bebisar och barn  
+ Endast naturliga, vårdande ämnen
+ Oparfymerad och dermatologiskt testad
+ Kan användas direkt från födseln
+ Stödjer den naturliga hudfunktionen

Calendula Barnolja från Weleda är en mild, doftfri olja som vårdar och skyddar känslig barnhud på ett naturligt sätt. Calendula Barnolja kan användas för daglig hudvård, massage och rengöring i blöjområdet. Calendula Barnolja stödjer den naturliga hudfunktionen och bildar ett värmehölje på huden. Calendula Barnolja är utan eteriska oljor, dermatologiskt testad för känslig hy. 

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Calendula Baby Oil

Veckans mest sålda