Weleda | Calendula Body Lotion, 200 ml

119 kr

Spara 54kr ( 31% lägre pris!)

Rek. pris: 173 kr
200 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Calendula Bodylotion - Weleda
Calendula Body Lotion från Weleda. De naturliga ämnena i Calendula Bodylotion vårdar om känslig hud och ger den fukt. Calendula Bodylotion från Weleda ger en svalkande och uppfriskande känsla till ditt barn. Extrakt av biodynamiskt odlad calendula (ringblomma) och ekologiskt odlad kamomill hjälper till att lugna och lindra irriterad hud, som lätt kan uppstå hos barn. Växtoljorna mandelolja och ekologisk sesamolja gör huden mjuk och smidig samtidigt som de skyddar mot uttorkning. Calendula Bodylotion absorberas snabbt av huden i ett jämnt lager. Till skillnad mot mineralbaserade oljor bildas ingen hinna utan huden får andas naturligt.
Calendula Bodylotion är dermatologiskt testad för känslig hy och kan användas direkt från födseln.
Fördelar
+ Återfuktar och vårdar
+ Framtagen för barn och bebisar
+ Kladdar inte och absorberas snabbt

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 200ml
Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Ingredienser Vatten, mandelolja, [sesamolja], alkohol, glycerin, fettsyraglycerid, ringblomsextrakt, grundtvål av bivax, xanthan, äkta eteriska oljor.
EAN 4001638096539
Certifierade Organ NaTrue