Cocoa Brown | Tough Stuff 3 in 1 - Body Scrub, 200 ml

98 kr

Spara 31kr ( 24% lägre pris!)

Rek. pris: 129 kr
200 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Cocoa Brown Tough Stuff Body Scrub är en peeling för kroppen som förbereder din hud för brun utan sol-produkter och ger en exfolierande kroppsbehandling. Kan användas till grova områden som knän, armbågar och fötter.
Mer information

Mer information

Dosering & användning - Dra långa svepande drag bakåt och framåt med produkten på huden. Ju fortare du sveper, desto djupare exfoliering. Skölj av TOUGH STUFF när du har skrubbat f färdigt. Skrubben kan användas 2-4 gånger i veckan.
- På TORR hud: TOUGH STUFF är skön och rinnig så att du kan använda den på torr hud om du vill. Fördelen med att använda den på torr hud är att du kommer få en djupare exfoliering.
- På VÅT hud: Fördelen med att använda den i duschen är att den är lite mjukare än om du använder den på torr hud. Detta innebär att den kan användas mer frekvent.
Ingredienser Aqua, Pumice, Coco-Glucoside, Glycerin, Tapioca Starch, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Glyceryl Oleate, Parfum, PPG-1 PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Styrene/Acrylamide Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 17200.
EAN 5391018042713