Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Evening Primrose Age Revitalising Body Lotion

Varumärke

Weleda

Weleda | Evening Primrose Age Revitalising Body Lotion

Spara 60,00 kr

(26.20% lägre pris!)

169,00 kr

Rek. pris 229,00 kr

I Lager
SKU
753665NKPG
Evening Primrose Age Revitalising Body Lotion från Weleda, Evening Primrose Body Lotion från Weleda är en vitaliserande kroppslotion med vårdande och närande nattljusolja, sheasmör och tigergräs. 
Fördelar med Evening Primrose Body Lotion:
+ Framtagen för torr och mogen hud
+ Återställer fuktbalansen
+ Ökar fastheten i huden
+ Ger fin lyster
+ Kladdar inte
De hormonella förändringar som sker i kroppen med åldern gör att huden blir tunnare och mer känslig för skador. När den naturliga elasticitet och förnyelsen av huden minskar blir huden slapp. Även förmågan att behålla fukt minskar. Evening Primrose Body Lotion motverkar torra hudfläckar, ger mycket fukt, stimulerar hudens egna naturliga skyddslager och främjar aktiv celltillväxt och förnyelse. 

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Evening Primrose Age Revitalising Body Lotion

Veckans mest sålda