Weleda | Evening Primrose Revitalising Body Wash, 200 ml

79 kr

Spara 20kr ( 20% lägre pris!)

Rek. pris: 99 kr
  • Innehåller ekologisk nattljusolja
  • Huden rengörs skonsamt
200 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Evening Primrose Revitalising Body Wash från Weleda. Evening Primrose Body Wash från Weleda är en ekologisk duschtvål med vårdande nattljusolja och makadamianötsolja. Tvålen rengör huden skonsamt utan att torka ut den och är framtagen för personer med torr och mogen hud. 
Näringsnivåerna i huden minskar med åldern och den naturliga elasticitet och förnyelsen av huden sjunker, vilket leder till rynkor, linjer och slapp hud. Evening Primrose Body Wash ökar fastheten och lystern i huden igen på ett naturligt sätt.

Fördelar med Evening Primrose Body Wash:
+ Duschtvål för torr och mogen hud
+ Skonsam rengöring
+ Torkar inte ut huden
+ Minskar rynkor och fina linjer

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 200ml
Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Ingredienser Vatten, socker, [sesamolja], alkohol, tvättaktiva aminosyror, solrosolja, glycerin, naturliga eteriska oljor, karragenan, macadamianötsolja, nattljusolja, extrakt av hirsfrön, xanthangummi, mjölksyra.
EAN 4001638086622
Certifierade Organ NaTrue