Eye q 360 kapslar

537 kr

Spara 162kr ( 23% lägre pris!)

Rek. pris: 699 kr
  • Enkelt sätt att få i sig Omega 3-6
360 kapslar.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Eye Q kapslar från Eye Q. Eye Q kapslar för koncentration och hjärnfunktion Hjärnan består till 60 % av sin torrvikt av fett och 20 % av fettet är omättade fettsyror. Eye Q innehåller fettsyror som är viktiga byggstenar i alla cellmembraner i hjärna och ögats näthinna. Kroppen kan inte på egen hand producera omega-3 och omega-6 varför det är viktigt att tillföra dessa via mat eller kosttillskott.

Fördelar
+ DHA bidrar till normal hjärnfunktion
+ Högt innehåll av EPA
+ Helt naturliga och rena fettsyror

Ett dagligt intag av Eye Q ser till att fettsyranivån är tillräckligt hög för att bibehålla hjärnans och ögats normala utveckling och funktion. Eye Q är en helt naturlig produkt framställd av sardin, anjovis och pilchard (en större form av sardin) och ekologisk nattljusolja. Alla dessa fiskar har en hög halt av naturligt EPA. Eye Q innehåller dessutom den högsta möjliga halten av omega-3 fettsyran EPA, upp till 4 delar EPA. Endast rena och naturliga omega-3 och omega-6 fettsyror har används i produktionen. När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil. Liknande produkter: Bio-Marin, Pure Omega + GLA och SEAL

Vi människor bör äta fet fisk minst tre gånger i veckan för att få i oss tillräckligt av de nyttiga fettsyrorna. Ändå är det nog många som inte gör detta. De viktigaste omega-3 fettsyrorna är EPA och DHA. Eye q innehåller en kombination av omega-3 och omega-6 vilket är ett enkelt och bekvämt sätt att säkerhetsställa det dagliga intaget.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 180 eller 360 kapslar / 3 - 6 månader.
Portioner 180 eller 360
Dosering & användning

2 kapslar per dag. Är det första gången du tar Eye Q-kapslar är den rekommenderade dagsdosen 6 kapslar i 12 veckor. Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Fiskolja, kapselskal (gelatin från nötkreatur, glycerol, destillerat vatten), nattljusolja, Antioxidationsmedel: vitamin E (d-alfa-tokoferol från IP-[soja]). Fiskoljan uppfyller EU:s regler avseende renhet.
Näringsvärde
  Per 2 kapslar Per 6 kapslar
Fiskolja 800 mg 2400 mg
varav eikosapentaensyra (EPA) 186 mg 558 mg
varav dokosahexaensyra (DHA) 58 mg 174 mg
Nattljusolja 200 mg 600 mg
varav gammalinolensyra (GLA) 20 mg 60 mg
EAN 5060072600565
Närings-flaggor Ej tillsatt socker
Recensioner