Go for life | Alfalfapulver, 90 g

59 kr

Spara 1kr ( 2% lägre pris!)

Rek. pris: 60 kr
90 g.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

    Alfalfa är framför allt rikt på protein och vitamin K, men innehåller även folat. Protein finns representerat i varje levande cell och är livsviktigt för musklerna, både att bygga upp dem samt att bibehålla dess styrka. Det är även viktigt för att bibehålla en normal benstomme samt för att främja normal benväxt hos barn. Vitamin K bidrar även det till en normal benstomme samt hjälper blodet att koagulera som det ska.
Alfalfa innehåller även en mindre mängd andra vitaminer och mineraler, framför allt i sin ursprungliga form, och kanske är det dess mångsidighet som gett alfafan sitt smeknamn.
Mer information

Mer information

Dosering & användning Du kan förtära ditt alfalfapulver på flera olika sätt. Dels kan du blanda ner det i diverse energishakes och fruktsmoothies, eller helt enkelt i ett glas varmt eller kallt vatten. Om du känner dig mer kreativ kan du blanda in pulvret i alltifrån sallader till soppor. Eftersom alfalfa inte smakar så mycket passar den som ingrediens i nästan vad som helst. Du kan även brygga te av alfalfa, men då rekommenderar vi att du blandar pulvret med ett smaksatt te.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Näringsvärde

Innehåll % av RDI per 10 g
Energi (g.) 1533 kJ/362 kcal
Protein (g.) 19g
Kolhydrater 62.1g
varav sockerarter 0.9g
Fett (g.) 2.6g
varav fleromättat
Fibrer (g.) 6.5g
Natrium (g.) 89g

EAN 7350047926126
Närings-flaggor Ekologisk