Go for Life | Ärtprotein, 480 g

198 kr
480 g.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

    Ärtprotein är – som man kan gissa av namnet – väldigt rikt på protein. Genom att pressa proteinet ur ärtorna får man ett pulver lågt på fett och socker och upp till 80% protein. Protein behöver kroppen dels för att generera energi och dels för att bygga upp muskelmassa, varför det är livsviktigt för folk som tränar mycket. Protein innehåller aminosyror, och de åtta viktigaste finns representerade i ärtprotein. Med dessa lappar kroppen snabbt ihop de muskler och vävnader som bryts ned i och med diverse former av hårdträning. I och med att ärtprotein innehåller så pass lite fett är det ett perfekt supplement för att gå ner i vikt och bygga muskler på samma gång!
    ÄRTPROTEIN har en bred näringsprofil med vitaminer och mineraler. Ärtornas protein har hög biotillgänglighet, vilket innebär att kroppen snabbt tar upp det och ger snabb effekt. Ärtprotein är särskilt intressant för den som tränar, då den har ett högt innehåll av aminosyran arginin vilket potentiellt kan öka muskeltrycket vid träning. Det är även en ideal källa efter träning för idrottare som kan ha svårt att komplettera med andra typer av protein.
Ärtprotein är dessutom rikt på både fosfor, järn och mangan. Fosfor har en viktig roll i kroppens energiomsättning, vilket även gäller för mangan som har en förmåga att bryta ned både kolesterol och kolhydrater. Det hjälper dessutom cellerna att skydda sig mot oxidativ stress. Järn är bland annat viktigt för bildandet av röda blodkroppar samt bidrar till immunförsvarets normala funktion. Det minskar även trötthet och utmattning. Med allt detta i åtanke är det kanske inte så konstigt att ärtprotein blivit så pass populärt bland motionärer!
Mer information

Mer information

Dosering & användning Ärtprotein kan blandas in i vilken juice eller energishake som helst, och blir då en kraftfull proteinshake. Ett perfekt tillskott både innan och efter träningen!
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Näringsvärde

Innehåll % av RDI per 10 g
Energi (g.) 1610KJ/380Kcal
Protein (g.) 78g
Kolhydrater 4.8g
varav sockerarter 0.1g
Fett (g.) 5.4g
varav fleromättat 1.1g
Fibrer (g.) 0.1g
Natrium (g.) 1170mg
Riboflavin (mg) 2 157.14%
Niacin (mg) 26.3 16.44%
Kalium (mg) 333 1.67%
Fosfor (mg) 2833 40.47%
Järn (mg) 28.2 20.14%
Zink (mg) 10.7 10.70%
Koppar (mg) 1.9 19%
Mangan (mg) 4 20%

EAN 7350047926249