Go for life | Boost Me Trail To Power, 150 g

53 kr

Spara 1kr ( 2% lägre pris!)

Rek. pris: 54 kr
150 g.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

    Pumpafrön utgör med sina 45% basen i blandningen. Förutom att de är riktigt goda är de sprängfyllda med nyttiga vitaminer och mineraler. Bland dem magnesium, ofta kallad “mirakelvitaminen”. Den bidrar till normal energiomsättning samtidigt som den stärker både benstommen och tänderna. Ganska nyttigt godis, med andra ord. Pumpafrön innehåller även höga halter zink och växtbaserade omega-3-fetter. Dessa behövs för att bygga och reparera celler samt reglerar blodtrycket. Forskare i Sydafrika har dessutom i ett omfattande laboratorietest kommit fram till att pumpafrön är en utmärkt antioxidant. Perfekt för kroppen på alla möjliga vis, helt enkelt.
    Trail to Power är också laddat med med mullbär, gojibär, kakaonibs och hampafrön – en blandning som plockats fram inte bara för sin fantastiska energiboost utan även för sin minst lika fantastiska smak. Mullbär hjälper till med förbränningen samt är en kraftig antioxidant. Det kan man även säga om gojibär – ett riktigt superbär! Dess höga halter a-vitamin är dessutom bra för synen.
Och i ett experiment i Arizona som publicerades i Journal of Medicinal Food fick 60 friska personer i åldrarna 55-77 dricka ett glas gojibärsjuice om dagen i en månads tid. Hälften av dem fick riktig gojibärsjuice medan den andra hälften fick ett placebosubstitut, och resultatet visade att de som fått den riktiga juicen inte bara stärkte sitt immunförsvar utan även sov bättre och kände sig allmänt piggare.
Mer information

Mer information

Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Gojibär*, Mullbär*, Kakaonibs*. * = Ekologisk ingrediens.
Näringsvärde

Näringsinnehåll per 100 g:
Energi 2001 kJ / 480 kcal
Protein 8,55 g
Kolhydrater 48,25 g
varav sockerarter 38,55 g
Fett 26,4 g
varav fleromättat fett 15 g
Fibrer 7,5 g
Salt 0,2 g

EAN 7350047926867
Närings-flaggor Ekologisk