Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Go for life

Hampapulver, 50%

150 g

Varumärke

Go for life

Go for life | Hampapulver, 50%

69,00 kr

Rek. pris 70,00 kr

I Lager
SKU
GF6508_NKPG
150 g.
    Hampaprotein 50% består som namnet antyder av upp till 50% protein och är dessutom fullt av nyttiga fetter såsom Omega 3 och 6. Protein behöver kroppen dels för att generera energi och dels för att bygga upp muskelmassa, varför det är livsviktigt för personer som tränar mycket. Protein innehåller aminosyror, av vilka de viktigaste finns representerade i hampaprotein. Med dessa lappar kroppen snabbt ihop de muskler och vävnader som bryts ner i och med diverse former av hårdträning.
    Omega-3 och 6 behövs för att bygga och reparera celler, reglera blodtrycket samt är bra mot torrt hår och torr hud. Omega-3-fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar och ökar mängden serotonin i hjärnan, vilket motverkar depressioner. Hampaprotein 50% innehåller dessutom rikliga mängder av mineralerna magnesium, järn, zink, koppar, fosfor och mangan samt vitaminerna B1, B3 och B9 (folat). Magnesium kallas ibland “mirakelmineralen” då den ger en livsgnista åt våra metaboliska funktioner samt lindrar trötthet och utmattning. Järn behövs bland annat för bildandet av röda blodkroppar medan zink bland mycket annat bidrar till normal kolhydratomsättning och immunförsvarets normala funktion. Mangan främjar energiomsättningen medan koppar bidrar till normal pigmentering i hår och hud. De tre b-vitaminerna lindrar bland annat trötthet och utmattning samt bidrar till hjärtats normala funktion.
Vår kropp producerar nya celler i ett rasande tempo, hela 50 000 nya celler per sekund! Vår hud byts ut ca 900 gånger under vår livstid och det mesta av oss är utbytt efter bara ca 7 år. Friska celler är kort och gott grunden för styrka och god hälsa. Genom att konsumera hampaprotein garanterar du din kropps tillgång på ”livets byggstenar”, det vill säga aminosyrorna som gör detta cellförnyande möjligt.

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.