Go for life | Spirulinatabletter, 90 g

64 kr

Spara 1kr ( 2% lägre pris!)

Rek. pris: 65 kr
90 g.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

    Spirulina är väldigt högt på b-vitaminerna B1, B2, B3 och B6. Dessa för med sig massor av hälsoeffekter som bland annat bidrar till att din syn och psykologiska funktion fungerar normalt samt minskar utmattning och trötthet. Framför allt B6 finns i riktigt stora mängder och hjälper till att både immunförsvaret och nervsystemet ska fungera som det ska. Vitamin B1, även kallad tiamin, hjälper dessutom till att bibehålla hjärtats normala funktion. Även vitamin E finns representerat i ganska stora mängder – en vitamin som framför allt fungerar som antioxidant och skyddar cellerna från skadliga fria radikaler.
    Spirulina är dessutom rikt på mineralerna kalium, kalcium, zink och framför allt järn. Järn behövs bland annat för att bilda röda blodkroppar men är även viktigt för energiomsättningen samt lindrar utmattning och trötthet. Kalium hjälper bland annat till att sänka blodtrycket medan kalcium bidrar till normala tänder och normal benstomme. Zink är en riktig supermineral som bland mycket annat bidrar till att immunförsvaret, fertiliteten och synförmågan ska fungera som normalt.
Spirulina består dessutom till 60-70 procent av protein. Det är tre gånger mer per viktenhet jämfört med nötkött och man kan få ut 20 gånger mer protein ur spirulina än ur en sojaböna. Protein är viktigt både för att bygga muskler och hålla dem starka, varför spirulina är extra populärt bland idrottsmän.
Mer information

Mer information

Dosering & användning 1 tablett per dag. Trappa upp till 2-4 tabletter efter 4 veckor. Max 15 tabletter per dag.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Spirulina.
Näringsvärde

Näringsvärde per 100 g:

Energi (g.) 1294KJ/309Kcal  
Protein (g.) 56.60g  
Kolhydrater 11.30g  
varav sockerarter 3.70g  
Fett (g.) 4.10g  
varav fleromättat 1.30g  
Fibrer (g.) 16.40g  
Natrium (g.) 0.30g
EAN 7350047921244