Go for Life | Vetegräs Nya Zeland, 90 g

99 kr

Spara 1kr ( 1% lägre pris!)

Rek. pris: 100 kr
90 g.
 • Alltid Fri frakt!
 • Lägre priser
 • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
 • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

  Problem med förbränningen? Vetegräs bidrar med sin höga magnesiumhalt till att kroppens alla metaboliska system fungerar som de ska.
  Go for lifes Nya Zeeländska vetegräs är odlat i The Canterbury Plains. The Canterbury Plains har en enormt näringsrik jord och det sägs att det bästa vetegräset på vår jord kommer just därifrån. Testa så får du se.
  Hälsoeffekter av vetegräs:
  Vetegräs är en riktig vitaminbomb som innehåller mer c-vitamin än apelsiner samt olika typer av vitamin B. Det fungerar dessutom som en kraftfull antioxidant, vilket hjälper till att återuppbygga skadade celler och bibehålla en ung och vacker hy. Den höga c-vitaminhalten bibehåller inte bara immunförsvarets normala funktion, nervsystemets normala funktion och normal psykologisk funktion utan minskar även trötthet och utmattning.
  Gräset är dessutom rikt på både b-vitamin och mineraler, framför allt kalcium, magnesium och järn. Vitamin B2, eller riboflavin som den även kallas, spelar en viktig roll för nervsystemets funktion samt för att skydda kroppen mot oxidativ stress. Tack vare vetegräsets höga järnhalt främjas bildandet av hemoglobin och röda blodkroppar, medan kalciumhalten bibehåller en normal benstomme samt friska tänder. Dessutom innehåller vetegras rikligt med “mirakelmineralen” magnesium som bland annat ger en “livsgnista” åt kroppens metaboliska funktioner.
Slutligen innehåller vetegräs de nio viktigaste aminosyrorna, vilket gör det till ett “komplett protein” och därmed ett utmärkt tillskott för vegetarianer och veganer.
Mer information

Mer information

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Näringsvärde

Innehåll % av RDI per 10 g
Energi (g.) 1185 kJ/284 kcal
Protein (g.) 24.0g
Kolhydrater 20.3g
varav sockerarter 8.4g
Fett (g.) 3.5g
varav fleromättat 0g
Fibrer (g.) 37.8g
Natrium (g.) 0.1g
Vitamin-E (mg) 9.1 7.58%
Kalcium (mg) 321 4.01%
Järn (mg) 33 23.57%
Zink (mg) 3.6 3.60%
Koppar (mg) 0.5 5.00%

EAN 7350047926256