Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Helaflex

Helaflex

100 tab

Varumärke

Helaflex

Helaflex

Spara 51,00 kr

(14.61% lägre pris!)

298,00 kr

Rek. pris 349,00 kr

I Lager
SKU
841551NKPG

Jämför pris: 2,98 kr/Tabletter

100 tab

Helaflex med djävulsklo för lindring stelhet i leder

Helaflex från Helaflex. Helaflex innehåller extrakt från djävulsklo (Harpagophytum procumbens) och är ett traditionellt växtbaserat läkemedel använt för lindring av smärta och stelhet vid lätt ledförslitning (artros). Artros är den vanligaste reumatiska sjukdomen. Den utvecklas långsamt och orsakar smärta och stelhet i leder och kropp. Vanligast drabbas knän, höfter, händer och fötter men artros kan angripa de flesta leder såsom småleder i ryggraden. Indikationerna för ett traditionellt växtbaserat läkemedel grundar sig uteslutande på erfarenhet av långvarig användning.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Helaflex är en produkt som används för lindring av smärta och stelhet vid lätt ledförslitning. Helaflex är ett traditionellt växtbaserat läkemedel. Säljs av Bringwell.

Ingredienser

1 tablett innehåller 480 mg extrakt av Harpagophytum procumbens D.C., radix, motsvarande 2,1 - 2,4 rot av djävulsko. Laktosmonohydrat, majsstärkelse, mikrokristallin cellulosa, kolloidal vattenfri kiseldioxid, hypromellos, magnesiumstearat, talk, titandioxid (E171), makrogol (6000), gul järnoxid (E172) och brun järnoxid (E172).

Hälsoinformation

Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.

Dosering och användning

Vuxna: 1 tablett morgon och kväll. Intas i samband med måltid och lämpligen med 1/2 glas vatten. Tabletterna bör sväljas hela.

Ej till barn, gravida och ammande kvinnor.

Om du har gallstensproblem eller hjärt-kärlsjukdom eller om du har ledsmärtor som åtföljs av svullnad, svår rörelsesmärta, rodnad eller feber bör du kontakta din läkare innan du tar detta läkemedel.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Helaflex

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.