Helhetshälsa | Helazym, 90 kapslar

188 kr

Spara 19kr ( 9% lägre pris!)

Rek. pris: 207 kr
  • 10 olika enzymer
  • Aktiv i kroppstemperatur
  • Bred pH-aktivitet
  • 100 % vegetabilisk
90 kapslar.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Helazym
Helazym från Helhetshälsa. Helazym från Helhetshälsa innehåller ett brett spektrum av renade enzymer. Dessa enzymer kompletterar de enzymer som annars förstörs vid tillagning av mat. Enzymerna i Helazym framställs med hjälp av olika mikroorganismer, där svamparna Aspergillus Oryzae och Aspergillus Niger är de främsta.

Fördelar:
+ Kompletterande enzymer
+ Luktfri och smakfri
+ Åtta sorters enzymer

Helazyms 8 enzymer
Amylas bryter ned stärkelse till maltos
Proteaser bryter ned protein till aminosyror
Cellulas bryter ned cellulosa till enkla sockerarter
Laktas bryter ned laktos/mjölksocker
Lipas bryter ned fett till fettsyror
Maltas samt Glukoamylas bryter ned maltos
Invertas bryter ned rörsocker till enkla sockerarter

Enzymerna i Helazym har högsta möjliga renhet och är fritt från lukt och smak. Enzymerna renas från de mikroorganismer som används vid framställningen. Tack vare detta kan i regel även svamp- och penicillinallergiker äta Helazym. Helazym är 100 % vegetabilisk och kan användas av både vegetarianer och veganer.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.
Liknande produkter: Cellenzym, Digestzym och Ergozyme

 

Helhetshälsas vision är att näring är till för att berika människans hälsa, och att varje människa har rätt till näring gjort på bra råvaror. Helhetskänsla's tillskott kan användas av vegetarianer och allt i sortimentet är utvecklat med miljövänlig utgångspunkt. Helhetshälsa undviker att använda färg och smakämnen, att hålla kapslar och tabletter så naturliga som möjligt är viktigt. Tillskotten är lättupptagliga av kroppen.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 90 kapslar (motsvarar 15-90 dagars förbrukning).
Portioner 90
Dosering & användning 1-2 kapslar, 1-2 gånger per dag i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas. Som du säkert vet tar det tid för magen att vänja sig vid ny mat. På samma sätt kan det ta lite tid innan du vänjer dig vid Helazym. Vid känslig mage kan du börja med en liten dos (1/2 kapsel) och trappa upp försiktigt. I annat fall finns risk för ökad ga
Hälsoinformation Som du säkert vet tar det tid för magen att vänja sig vid ny mat. På samma sätt kan det ta lite tid innan du vänjer dig vid Helazym. Vid känslig mage kan du börja med en liten dos (1/2 kapsel) och trappa upp försiktigt. I annat fall finns risk för ökad ga
Ingredienser Amylas, Proteaser (I,II,III), Cellulas, Laktas, Glukoamylas, Lipas, Maltas, Invertas. Fyllnadsmedel: Maltodextrin. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.
Näringsvärde
  Per kapsel Per 4 kapslar
Amylas 200 mg 800 mg
Proteaser (I,II,III) 100 mg 400 mg
Cellulas 60 mg 240 mg
Laktas 40 mg 160 mg
Glukoamylas 30 mg 120 mg
Lipas 20 mg 80 mg
Maltas  7 mg 28 mg 
Invertas 2 mg 8 mg
EAN 7350026470039
Certifierade Organ Vegan Society
Recensioner