Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Iris Hydrating Day Cream

Varumärke

Weleda

Weleda | Iris Hydrating Day Cream

Spara 47,00 kr

(27.81% lägre pris!)

122,00 kr

Rek. pris 169,00 kr

I Lager
SKU
755173NKPG
Iris Dagkräm - Weleda
Iris Hydrating Day Cream från Weleda. Weleda Iris Dagkräm passar dig med normal och blandhy. De värdefulla ämnena balanserar torrare och fetare partier i ansiktet och håller en jämn fuktnivå. Krämen motverkar glansiga partier samtidigt som den ser till att huden inte torkas ut. Iris dagkräm är ett givet skydd till din ansiktshud!

Fördelar
För normal/blandhy
Förhindrar uttorkning
Ger en jämn fuktnivå

Weledas serie Iris ansiktsvård består av extrakt från irisrot, trollhassel och jojobaolja. Produkterna hjälper till att bevara fuktighetsnivån och förhindra uttorkning, rekommenderas till personer med normal och blandhy. De noga utvalda ingredienserna balanserar även torrare och fetare partier i ansiktet, vilket gör att personer med den hudtyp också kan använda Iris ansiktsvård.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Iris Hydrating Day Cream

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.