Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Iris Hydrating Facial Lotion

Varumärke

Weleda

Weleda | Iris Hydrating Facial Lotion

Spara 32,00 kr

(18.93% lägre pris!)

137,00 kr

Rek. pris 169,00 kr

I Lager
SKU
755124NKPG
30 ml.
Iris Ansiktslotion - Weleda
Iris Hydrating Facial Lotion från Weleda. Weleda Iris Ansiktslotion är ett lättare alternativ till Iris Dagkräm. Weleda Iris Ansiktslotion känns lätt och len på din hy och kan användas som underlagskräm för makeup. Den bevarar också fukten och hindrar huden från att torka ut. Med hjälp av noggrant utvalda ingredienser hjälper fuktighetslotionen till att balansera torrare och fetare partier i ansiktet.
 
Fördelar:
+ För normal/blandhy
Förhindrar uttorkning
Ger en jämn fuktnivå

Weledas serie Iris ansiktsvård består av extrakt från irisrot, trollhassel och jojobaolja. Produkterna hjälper till att bevara fuktighetsnivån och förhindra uttorkning, rekommenderas till personer med normal och blandhy. De noga utvalda ingredienserna balanserar även torrare och fetare partier i ansiktet, vilket gör att personer med den hudtyp också kan använda Iris ansiktsvård.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Iris Hydrating Facial Lotion

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.