Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Iris Hydrating Night Cream

Varumärke

Weleda

Weleda | Iris Hydrating Night Cream

Spara 42,00 kr

(22.11% lägre pris!)

148,00 kr

Rek. pris 190,00 kr

I Lager
SKU
755140NKPG
30 ml.
Iris Nattkräm - Weleda
Iris Hydrating Night Cream från Weleda. Weleda Iris Nattkräm återuppbygger din hy under natten och ger den en bra fuktbalans. Weleda Iris Nattkräm passar för dig med normal och blandhy. De värdefulla ämnena balanserar torrare och fetare partier i ansiktet och håller en jämn fuktnivå. Weleda Iris Nattkräm ger också ett skydd till ditt ansikte och förhindrar uttorkning.

Fördelar
+ För normal/blandhy
+ Återuppbygger din ny under natten
Förhindrar uttorkning

Weledas serie Iris ansiktsvård består av extrakt från irisrot, trollhassel och jojobaolja. Produkterna hjälper till att bevara fuktighetsnivån och förhindra uttorkning, rekommenderas till personer med normal och blandhy. De noga utvalda ingredienserna balanserar även torrare och fetare partier i ansiktet, vilket gör att personer med den hudtyp också kan använda Iris ansiktsvård.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Iris Hydrating Night Cream

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.