Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Topformula

Koreansk Ginseng + B2

60 tab

Varumärke

Topformula

Topformula | Koreansk Ginseng + B2

Spara 19,00 kr

(50.00% lägre pris!)

Kampanjpris

19,00 kr

Ordinarie pris

38,00 kr

Rek. pris 88,00 kr

I Lager
SKU
EVM7890NKPG

Jämför pris: 0,32 kr/

60 tab

Ginseng - naturläkemedel som ger en uppiggande effekt och förbättrar din mentala förmåga. 

Ginseng från Topformula. 
Ginsengen har länge använts som naturläkemedel, främst mot trötthet och för att främja den mentala prestationsförmågan. Godkännandet av ginseng som naturläkemedel baseras på omfattande traditionell användning och på studier på de godkända extrakten som kommer från ginseng. Den verksamma beståndsdelen i Ginseng är ett extrakt från roten av Panax Ginseng som kallas G115. 

Ginseng är känt för att ha använts som medel mot trötthet i tusentals år i Kina och Korea, områden varifrån ginsengen även härstammar från. På senare år har ginsengen varit på frammarsch i västvärlden. Idag är ginsengen en av världens mest använda naturläkemedel. Ginseng har visat sig kunna öka den mentala prestationsförmågan. I dagsläget pågår även forskning av ginsengens positiva efftekter på människokroppen inom andra områden, som bland annat diabetes och cancer. 

Topformula Koreansk Ginseng innehåller även vitamin B2, även kallad riboflavin. Vitamin B2 är bra för förbränningen av fett, kolhydrater och protein. Vitaminen är även bra för en normal funktion av hud och hår. Vitamin B2 är även viktigt för bildningen av röda blodkroppar och nervsystemet. 

TopFormula tillverkar och säljer kosttillskott sedan 2004. TopFormula vet att människan mår bra genom att äta en nyttig och varierad kosthållning. Men om det är något extra din kropp ska ha, är TopFormula det självklara valet. Tanken bakom TopFormula's produkter är att hålla det så enkelt som möjligt, inga onödiga tillsatser eller ingredienser. Hög service och bra produktkvalitet är fokus för TopFormula.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), koreansk ginseng, fyllnadsmedel (dikalciumfosfat), kalcium D-pantotenat, fyllnadsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), nikotinamid, fyllnadsmedel (polyvinylpyrrolidon), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, färgämne titandioxid, propylenglykol,färgämne järmoxid, talk), pyridoxinhydroklorid, fyllnadsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpföebyggande medel (kiseldioxid), tiaminhydroklorid, riboflavin, cyanokobalamin.

Näringsvärde

Innehåll: 2 tabletter DRI*
Koreansk ginseng 120 mg -
- varav ginsenosider 24 mg  -
Pantotensyra  24 mg 400%
Niacin  20 mg 125%
Vitamin B1 2,2 mg 200%
Vitamin B2 2 mg 142%
Vitamin B6 3 mg 214%
Vitamin B12 10 µg 400%

Dosering och användning

1 tablett 2 gånger dagligen, intas i samband med måltid. Överskrid ej den dagliga dosen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Topformula | Koreansk Ginseng + B2

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.