Ledins | L-Lysin 500 mg, 60 tabletter

66 kr

Spara 32kr ( 33% lägre pris!)

Rek. pris: 98 kr
  • Essentiell aminosyra
60 tabletter.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

L-Lysin  från Ledins. Ledins L-lysin är av hög kvalitet

En tablett Ledins L-lysin innehåller 500 mg L-lysin. Aminosyran L-lysin behövs för tillväxt och nybildning av vävnader. L-lysin måste tillföras via tillskott L-lysin finns i nästan alla proteiner men kroppen kan inte själv tillverka den utan L-lysin måste tillföras via tillskott eller mat. L-lysin är dock den aminosyra som det ofta finns minst av i förhållande till behov i bröd och andra spannmålsprodukter. L-lysin minskar också kraftigt vid upphettning.

Ledins L-lysin är fri från jäst och animaliskt ursprung. När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Ledins affärsidé är att kunna erbjuda konsumenter väldokumenterade produkter som håller mycket hög kvalitet, är säkra, och bidrar till en bättre hälsa. Visonen är att människan ska ha en möjlighet att välja trygga, säkra, och rena egenvårdsprodukter. Ledins är ett certifierat företag och är medlemmar i Svensk egenvård.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 60 tabletter
Portioner 60
Dosering & användning

1-3 tabletter dagligen i samband med måltid. Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Lysinhydroklorid. Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat, magnesiumsalter av fettsyror) kiseldioxid.
Näringsvärde
Per 1 tablett
L-Lysin500 mg
EAN 7317560006391
Närings-flaggor Fri från sötningsmedel