Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Litomove

Litomove

100 kap

Varumärke

Litomove

Litomove

Spara 114,00 kr

(37.01% lägre pris!)

194,00 kr

Rek. pris 308,00 kr

I Lager
SKU
113326NKPG
LitoMove från LitoMove. LitoMove är ett populärt kosttillskott med en hög halt av naturligt strandnyponpulver från vilda nypon. LitoMove är naturligt rik på vitaminer och flavonoider. Exempelvis C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning, som har betydelse för broskets samt benstommens normala funktion.

Fördelar med LitoMove:
+ Rörliga och hälsosamma leder
+ Naturligt rik på vitaminer
+ Dokumenterad effekt
+ Vilt växande nypon utan besprutning

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Litomove är inte ett läkemedel utan ett nyponpulver som klassificeras som kosttillskott. Under mer än tio års tid har nyponpulver använts för att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Litomove's tillverkningsprocess är patenterad och förbättras ständigt. Numera behövs bara halva dosen, mot vad som tidigare krävdes om dagen.

Ingredienser

Strandnyponpulver (Rosa canina L.) varav 4 % rosenoider (vitamin C (natrium-L- askorbat), flavonoider, karotener, triterpensyror, galaktolipider), gelatin (i kapselskalet, från nötkreatur).

Dosering och användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Litomove

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.