Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Lyprinol

Lyprinol

50 kap

Varumärke

Lyprinol

Lyprinol

Spara 50,00 kr

(16.78% lägre pris!)

248,00 kr

Rek. pris 298,00 kr

I Lager
SKU
505222NKPG

Lyprinol

Lyprinol från Lyprinol. Lyprinol innehåller en unik kombination av fettsyror så som Omega-3, ETA, Omega-6 och Omega-9 samt naturligt förekommande E-vitaminer, karotenoider, och hydroxytyrosyl. Vitamin E fungerar som antioxidant och skyddar kroppen mot skadliga fria radikaler. EPA bidrar till hjärtats normala funktion.

Fördelar:
+ Fri från miljögifter
+ Unikt komplex av fettsyror
+ Bibehåller en normal hjärtfunktion

Den grönläppade musslan vars innehåll utgör råmaterialet till Lyprinol, odlas utanför Nya Zeelands kust i kalla strömmar från Sydpolen. Den grönläppade musslan är en av Nya Zeelands största exportvaror och alla odlingar kontrolleras rigoröst av Nya Zeelands Fiskeriministerium (MAF). Kontrollprover tas varje vecka för att analysera att odlingen är fri från miljögifter, pesticider och yttre miljöpåverkan. Detta innebär att Lyprinol är den enda omega-3 rika fettsyra från havsriket som ej behöver genomgå en reningsprocess. Fördelen är att alla naturliga fettsyror och antioxidanter därmed bevaras i Lyprinol.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Lyprinol är den världsberömda musseloljan från Nya Zeeland. Produkten innehåller Omega-3, Omega-6 med EPA, DHA och ETA, Omega-9. Råvaran kommer från innehållet i den grönläppade musslan. Genom en unik teknologi framställs ett högkvalitativt extrakt rikt på naturliga fettsyror. Den odlas utanför Nya Zeelands kust i kalla strömmar från Sydpolen.

Ingredienser

Olivolja,lyprinol GLM, patenterat extrakt med fettsyror och antioxidanter, E-vitamin. Kapsel: Gelatin, sorbitol, glycerin.

Näringsvärde

per 1 kapsel
Olivolja100 mg
Lyprino GLM, patenterat extrakt med fettsyror och antioxidanter50 mg
E-vitamin0,3 mg

Dosering och användning

Gravida personer och barn under ett år rekommenderas ej att använda Lyprinol utan läkarkonsultation.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Lyprinol

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.