Lyprinol 50 kapslar

248 kr

Spara 50kr ( 17% lägre pris!)

Rek. pris: 298 kr
  • Patenterade marina fettsyror
50 kapslar.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Lyprinol

Lyprinol från Lyprinol. Lyprinol innehåller en unik kombination av fettsyror så som Omega-3, ETA, Omega-6 och Omega-9 samt naturligt förekommande E-vitaminer, karotenoider, och hydroxytyrosyl. Vitamin E fungerar som antioxidant och skyddar kroppen mot skadliga fria radikaler. EPA bidrar till hjärtats normala funktion.

Fördelar:
+ Fri från miljögifter
+ Unikt komplex av fettsyror
+ Bibehåller en normal hjärtfunktion

Den grönläppade musslan vars innehåll utgör råmaterialet till Lyprinol, odlas utanför Nya Zeelands kust i kalla strömmar från Sydpolen. Den grönläppade musslan är en av Nya Zeelands största exportvaror och alla odlingar kontrolleras rigoröst av Nya Zeelands Fiskeriministerium (MAF). Kontrollprover tas varje vecka för att analysera att odlingen är fri från miljögifter, pesticider och yttre miljöpåverkan. Detta innebär att Lyprinol är den enda omega-3 rika fettsyra från havsriket som ej behöver genomgå en reningsprocess. Fördelen är att alla naturliga fettsyror och antioxidanter därmed bevaras i Lyprinol.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Lyprinol är den världsberömda musseloljan från Nya Zeeland. Produkten innehåller Omega-3, Omega-6 med EPA, DHA och ETA, Omega-9. Råvaran kommer från innehållet i den grönläppade musslan. Genom en unik teknologi framställs ett högkvalitativt extrakt rikt på naturliga fettsyror. Den odlas utanför Nya Zeelands kust i kalla strömmar från Sydpolen.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 50 kapslar
Portioner 50
Dosering & användning 1-2 kapslar per dag i samband med måltid. Är det första gången du använer Lyprinol är den rekommenderade dagsdosen 4 kapslar per dag i 2-4 veckor. Gravida personer och barn under ett år rekommenderas ej att använda Lyprinol utan läkarkonsultation.
Hälsoinformation Gravida personer och barn under ett år rekommenderas ej att använda Lyprinol utan läkarkonsultation.
Ingredienser Olivolja,lyprinol GLM, patenterat extrakt med fettsyror och antioxidanter, E-vitamin. Kapsel: Gelatin, sorbitol, glycerin.
Näringsvärde
per 1 kapsel
Olivolja100 mg
Lyprino GLM, patenterat extrakt med fettsyror och antioxidanter50 mg
E-vitamin0,3 mg
EAN 5709455409714
Närings-flaggor Ej tillsatt socker