New Nordic | Melissa Dream, 60 tabletter

177 kr

Spara 61kr ( 26% lägre pris!)

Rek. pris: 238 kr
  • Ger normal vilsam sömn
60 tabletter.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Melissa Dream - För en vilsam sömn och avslappning
Melissa Dream från New Nordic. Melissa Dream är ett kosttillskott med beprövade örter som ger en rofylld känsla i kroppen. 
Melissa består av naturliga och beprövade extrakt från citronmeliss, kamomill, grönt te, B-vitaminer och magnesium. Citronmeliss medverkar till en rofylld och bekväm nattsömn.Vitamin B6 och B12 bidrar till nervsystemets normala funktion.  Magnesium bidrar till att bibehålla normala muskelfunktioner. 

Fördelar med Melissa Dream:
+ Naturliga och beprövade växtextrakt
+ Bidrar till en rofylld nattsömn
+ Bidrar till att bibehålla normala muskelfunktioner

Sömnen är viktig för att kroppen och hjärnan ska få vila, återhämta sig och bearbeta intryck som har skett under dagen. Men för många är det svårt att slappna och blir utan denna viktiga återhämtning. Kroppen behöver 6-9 timmars sömn per natt för att hinna återhämta sig optimalt.
När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil. 

New Nordic har jobbat i 25 år för att ta fram örttabletter som stärker vitaliteten, och motverkar ändringar i människokroppen som är relaterade till ålder. Den populära produkten Blue Berry har använts som tillskott för ögonen av många personer i olika åldrar. Flera miljoner konsumenter i mer än 30 länder världen över är nöjda med New Nordic's produkter.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 60-120 tabletter (1-2 månads förbrukning).
Portioner 60 eller 120
Dosering & användning 2 tabletter dagligen 1 timma före sänggående. Rekommenderad daglig dosering bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare.
Hälsoinformation Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare.
Ingredienser Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, dikalciumfosfat) citronmeliss, blad extrakt (Melissa officinalis L), mineral (magnesiumoxid), kamomillblommaextrakt (Matricaria chamomilla L.), grönt teextrakt (Camellia sinensis Kuntze), konsistensmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), vitaminer, (nikotinamid, pyridoxinhydro-klorid, riboflavin, cyanocobalamin, tiaminmononitrat), citronmelissolja (Melissa officinalis L.), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).
Näringsvärde
Per dagsdos (2 tabletter) mg % av RDI
Citronmelissextrakt (Melissa officinalis L.), 10:1 600 mg **
Kamomillextrakt (Matricaria chamomilla L.), 5:1 200 mg **
Grönt te-extrakt (Camellia sinensis, Kuntze) 132 mg **
Tiamin (B1) 0,9 mg 82%
Riboflavin (B2) 1,1 mg 79%
Vitamin B6 1,3 mg 93%
Niacin 12 mg NE 75%
Vitamin B12 1 µg 40%
Magnesium 200 mg 53%
EAN 5021807463206
Närings-flaggor Ej tillsatt socker