Pharbio Omega-3 Svartvinbär 90 kap

145 kr

Spara 54kr ( 27% lägre pris!)

Rek. pris: 199 kr
  • Omega-3
  • Lätt att svälja
  • Tuggbara med smak av svartvinbär
  • Räcker med 2 kapslar om dagen
  • Noggrant kontrollerat innehåll
90 kapslar.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Pharbio Omega-3 Cassis
 
Omega-3 Cassis från Pharbio. För att kroppen ska fungera optimalt så är det viktigt att få i sig fettsyror. Pharbio Omega-3 Cassis innehåller 500 mg högkoncentrerad fiskolja och två kapslar om dagen ger dig all omega-3 du behöver. Omega-3 är fleromättade fettsyror som används som energi och byggstenar i kroppen. Omega-3 innehållande EPA och DHA bidrar till normal hjärtfunktion. DHA bidrar till normal hjärnfunktion och till normal synförmåga. Pharbio Omega-3 Cassis är små, tuggbara kapslar med smak av svarta vinbär. 

Enligt allmänna kostrekommendationer bör man äta fisk 2-3 gånger i veckan. Pharbio Omega-3 cassis är ett bra alternativ om du inte får i dig omega-3 via kosten.

Fördelar
+ Bidrar till normal hjärt-kärlfunktion
+ God smak av svarta vinbär
+ Smarta tuggtabletter
När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Pharbio Medical är ett företag som ägs av Cederroth, som i sin tur är ett av Sveriges ledande företag när det gäller kosttillskott och hälsa. Pharbio tillhandahåller en mängd olika läkemedel och tillskott för alla inom områdena sömn, oro och även de populära Omega-3 tabletterna.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 90 kapslar
Portioner 90
Dosering & användning

Vuxna och barn över 12 år: 2 kapslar per dag Gravida och ammande: 2 kapslar per dag Pharbio Omega-3 Cassis kan du svälja hela eller tugga, gärna i samband med måltid.Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Koncentrerad [fiskolja], konsistensmedel (glycerol, kiseloxid), gelatin, modifierad potatisstärkelse, arom, syra (citronsyra), DL-a-tokoferylacetat, färgämne (E153, E171, E120), sötningsmedel (sukralos), [sojalecitin].
Näringsvärde
  Per 1 kapsel Per 2 kapslar
Koncentrerad fiskolja 500 mg 1000 mg
Omega-3-fettsyror som triglycerider 255 mg 510 mg
varav EPA** 135 mg 270 mg
varav DHA*** 90 mg 180 mg
övriga fettsyror 30 mg 60 mg
Vitamin E 2 mg (17%*)    4 mg (34%*)
EAN 7310611008184