Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Pomegranate Firming Face Serum

Varumärke

Weleda

Weleda | Pomegranate Firming Face Serum

Spara 142,00 kr

(38.38% lägre pris!)

228,00 kr

Rek. pris 370,00 kr

I Lager
SKU
754390NKPG
30 ml.

Pomegranate Serum - Weleda
Pomegranate Firming Face Serum från Weleda. Pomegranate Serum är ett uppstramande serum som ger mogen hy en intensivbehandling, omedelbart och på sikt. Med Pomegranate Serum får huden en intensiv fukttillförsel vilket gör att den känns mjuk och smidig hela dagen och natten. Med Pomegranate Serum förbättras elasticiteten och spänsten i huden samtidigt som rynkor och fina linjer blir märkbart mindre synliga. Pomegranate Serum innehåller hirsextrakt och granatäppeljuice som hjälper till att stimulera hudens cellförnyelse vilket förbättrar och jämnar till hudens yta. 

Fördelar:
+ Märkbart mindre fina linjer och rynkor
+ Ger elasticitet och spänst
+ Skyddar huden mot fria radikaler 

Granatäppeljuice innehåller dessutom mycket antioxidanter och skyddar huden mot fria radikaler. Efter användning av  känns huden mjukare och slätare, huden får extra energi och kan bättre stå emot yttre påfrestningar. 

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Pomegranate Firming Face Serum

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.