Prelox 60 tab

289 kr

Spara 60kr ( 17% lägre pris!)

Rek. pris: 349 kr
  • Mer sex i livet, mer liv i sexet
60 tabletter.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Prelox

Prelox från Prelox. Prelox innehåller L-Arginin. Kosttillskottet verkar för ökad vitalitet och får inte förväxlas med receptbelagda mediciner mot nedsatt sexualfunktion. När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Prelox är ett kliniskt testat kosttillskott för män. De aktiva substanserna i Prelox bidrar till att bibehålla en jämn blodcirkulation. Ett väl fungerade flöde av blod är viktigt för olika funktioner i kroppen. En erektion behöver tillräcklig tillgång med blod. Prelox är ett populärt tillskott bland män i medelåldern och äldre. Kosttillskottet finns även för kvinnor under namnet Lady Prelox. Det har testats kliniskt på över 200 kvinnor hjälper kvinnor med sexuell hälsa och att slappna av.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 60 eller 140 tabletter.
Portioner 40 eller 140
Dosering & användning

2 tabletter 2 gånger dagligen i två veckor, därefter 1 tablett 2 gånger dagligen. Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser L-arginin aspartat, bulkmedel: Silicifierad cellulosa, ikrokristallinisk cellulosa, Taurin, klumpförebyggande medel: kolloidal kiseldioxid, Stabiliseringsmedel: Polyvinylpyrrolidon,Pycnogenol, klumpförebyggande medel:magnesiumsalter av fettsyror, emulsionsmedel, Hydroxipropylmetylcellulosa, stabiliseringsmedel: polydextros FCC, färgämnen: Titandioxid, Brilliant Blue FCF, medium triglycerider, färgämnen: Indigotine, Allura röd AC.
Näringsvärde
per 2 tabletter
Prelox® Proprietary Blend1540 mg
L-arginin aspartat1400 mg
Taurin100 mg
EAN 5707637900004
Närings-flaggor Ej tillsatt socker