Priorin 60 kapslar

295 kr

Spara 124kr ( 30% lägre pris!)

Rek. pris: 419 kr
  • Påverkar endast huvudhåret
  • Kan användas under amning
60 kapslar.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Priorin från Priorin. 
Upplever du att ditt hår blivit tunnare, glanslöst och att du tappar mer hår nu än tidigare? Det är mycket vanligt och beror på en tillfällig förändring i hårets livscykel. Förändringen kan bero på stress, ensidig kost, viktnedgång eller hormonella förändringar. Priorin innehåller en rad essentiella ingredienser både vitaminer och mineraler. Bland ingredienserna finns hirsextrakt, vetegroddsolja, pantoten och L-cystin. Aminosyran L-cystin är en beståndsdel i keratin, det protein som hårstrået till största delen består av.

Eftersom håret har en långsam tillväxt, måste Priorin användas i minst 3 månader innan du får en synlig effekt.

Liknande produkter: Beautiful Hair, B-max och Hair Optimizer

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Priorin är ett välkänt kosttillskott för välmående hår. Priorin innehåller bland annat biotin som bidrar till att bibehålla en normal hårväxt. Priorin innehåller även en kombination av hirsextrakt, vitamin B5 (pantotensyra) och aminosyran L-cystin. På grund av hårets långsamma tillväxt bör priorin användas under minst 3 månader innan resultat kan ses. Nu finns Priorin även som schampo.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek Förpackning 60 kapslar (motsvarar 30-60 dagar).
Portioner 60
Dosering & användning Vid svåra problem: 3 kapslar om dagen. De första tre månaderna tar du 2 kapslar på morgonen och 1 kapsel på kvällen. För vidare behandling räcker det med 1 kapsel om dagen. Vid lindriga problem: 1 kapsel om dagen i 3 till 6 månader. Om du är allergisk mot något av innehållsämnena skall Priorin inte användas. Kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska innan användning för säkerhets skull.
Hälsoinformation Om du är allergisk mot något av innehållsämnena skall Priorin inte användas. Kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska innan användning för säkerhets skull.
Ingredienser Vetegroddsolja [gluten], hirsextrakt, gelatin (från nötkreatur), fuktighetsbevarande medel (glycerol), förtjockningsmedel (gult bivax), vitaminer, pantotensyra ( i form av kalciumpantotenat), biotin, emulgeringsmedel ([sojalecitin]), aminosyra (cystin), stabiliseringsmedel (magnesiumoxid), färgämnen (järnoxider (brun, röd och gul)), titandioxid, aromer (vanillin, acetanisol).
Näringsvärde

Innehåll per kapsel

 
Biotin  0,1 mg
L-Cystin  3 mg
Hirsextrakt  210 mg
Pantotensyra  13,8 mg
EAN 5705728721606