Provena Plus 100 ml

198 kr

Spara 38kr ( 16% lägre pris!)

Rek. pris: 236 kr
  • Lätta sköna ben och fötter
100 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Provena Plus

Provena Plus från Provena. Provena Plus fungerar som en osynlig stödstrumpa som stärker, svalkar och lugnar genom att stödja cirkulationen för ben och fötter som går och står mycket. Den unika krämen består av ett alunmineralkomplex, som har en sammandragande effekt och minskar obehagskänslan av tunga, trötta ben och fötter. Alun är ett naturligt mineralämne som använts traditionellt sedan antiken för sin kärlsammandragande och blodstillande verkan. Provena Plus innehåller också fläderextrakt som har en stärkande effekt. Provena Plus passar alla hudtyper och är oparfymerad.

Fördelar:
+ Som en osynlig stödstrumpa
+ Ger en svalkande och lugnande känsla
+ Stödjer cirkulationen i benen

Provena's produkter är balsam för trötta fötter och ben. Produkterna innehåller alunmineralkomplex som verkar sammandragande. Provena's produkter brukar beskrivas som att de minskar obehagkänsla, och är som en osynlig stödstrumpa. Produkterna är oparfymmerade och fria från färgämnen.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 100ml
Dosering & användning

Crèmen appliceras 2 gånger dagligen på ben och fötter. Överskrid ej den dagliga dosen.

Ingredienser Aqua, pertolatum, cetearyl alcohol, isopropyl miristate, potassium alum, cetrimonium bromide, caprylic/capric triglyceride, vitis vinifera leaf extrakt, sambucus nigra, propylparaben, methylparaben.
EAN 7350049562049