Remifemin 200 tab

339 kr

Spara 111kr ( 25% lägre pris!)

Rek. pris: 450 kr
  • Lindrar klimakteriebesvär
200 tabletter.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Remifemin

Remifemin från Remifemin. Får bara säljas till personer över 18 år. Remifemin är ett växtbaserat läkemedel använt för lindring av klimakteriebesvär som exempelvis värmevallningar och kraftiga svettningar. Remifemin har funnits i mer än 50 år på marknaden och är baserat på det standardiserade rotextraktet från läkeörten silverax. Remifemin är ett naturligt alternativ för mogna kvinnor i övergångsåldern.

Åldersgräns för denna produkt är 18 år. Läs bipacksedeln noga före användning.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Remifemin är ett väl etablerat varumärke som är till för att hjälpa kvinnor med olika klimakteriebesvär så som till exempel svettningar. Det är ett växtbaserat alternativ till dagens tabletter som innehåller till exempel östrogen. Många idag letar efter växtbaserade alternativ, och då är Remifemin perfekt.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 100 tabletter eller 200 tabletter
Portioner 100
Dosering & användning 1 tablett två gånger dagligen (morgon och kväll). Bör sväljas hel med 1/2 glas vätska. Rekommenderas ej till barn, till gravida och ammande kvinnor. Behandlingen bör inte överstiga 6 månader utan att rådgöra med läkare. Läs bipacksedeln noga före användning.
Hälsoinformation Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.
Ingredienser Aktivt innehållsämne: 1 tablett innehåller: Flytande extrakt av rotstock från Cimicifuga racemosa L. Nutt. (silverax), (0,78-1,14:1): 0,018-0,026 ml. Vid tillverkning av en tablett åtgår 20 mg rotstock av silverax. Övriga innehållsämnen: Cellulosa, laktosmonohydrat, potatisstärkelse, magnesiumstearat.
EAN 7046261846158