Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

RFSU

Natural Balance

Varumärke

RFSU

RFSU | Natural Balance

Spara 13,00 kr

(9.35% lägre pris!)

126,00 kr

Rek. pris 139,00 kr

I Lager
SKU
R4267SE_NKPG
2 i 1 dubbelverkande
    Symptom vid bakteriell obalans i underlivet är illaluktande vita eller grå flytningar och klåda. Natural Balance är en dubbelverkande mjölksuregel som på ett helt naturligt sätt behandlar och förebygger bakteriell obalans.
    Grunden till ett friskt underliv är en balanserad bakterieflora som har rikligt med mjölksyre-bakterier (laktobaciller) och ett lågt pH-värde på 3,8-4,5. Orsaken till bakteriell obalans är en rubbning i bakteriefloran där den normala floran med laktobaciller är minskad och bakteriemängden är ökad. Detta ger ett förhöjt pH-värde där skadliga baterier trivs.
    Natural Balance innehåller mjölksyra som ger ett lågt pH-värde i underlivet. Ett lågt pH-värde gynnar hälsosamma bakterier som i sin tur förhindrar skadliga bakterier och infektioner. Det innebär att du på ett helt naturligt sätt behandlar och förebygger obalans i underlivet och att laktobacillerna verkar för en balanserad, normal bakterieflora som skyddar ditt underliv mot bakteriella infektioner. Kan användas både som behandlande kur (1 tub i 7 dagar) och i förebyggande syfte (1 tub var tredje dag).
Faktorer som kan rubba den normala bateriefloran är:
Skiftande hormonnivåer under menstruationscykel, graviditet och klimakteriet.
Antibiotikakurer
Stress
Samlag
Spiral
Skriv din egen recension
Du recenserar:RFSU | Natural Balance

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.