Skingain 30 sachéer

356 kr

Spara 43kr ( 11% lägre pris!)

Rek. pris: 399 kr
  • Bidrar till normal kollagenbildning
  • Bibehåller hudens elasticitet
30 sachéer
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Skingain från Immitec. Skingain är ett kosttillskott som innehåller en patenterad blandning av C-vitamin samt typ 1- och typ 2 kollagen. Pulvret blandas ut i vatten och drickes. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning och har betydelse för hudens och broskets normala funktion. Kollagen som bildas i kroppen med hjälp av C-vitamin bidrar till att behålla hudens elasticitet. C-vitamin bidrar också till immunsystemets normala funktion. Finns även i tablettform. Skingain är utvecklat för bibehållandet av en frisk hy från insidan.

Immitec grundades 1984 och blev då det första företaget som tillverkade kosttillskott baserat på vetenskaplig forskning i Skandinavien. Immitec's passion är att förstå hur läkemedel och kosttillskott påverkar människan, psykiskt och fysiskt. Genom Immitec's kunskap och förståelse för människokroppen, tillhandahåller företaget produkter som täcker människors dagliga behov världen över.

Mer information

Mer information

Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Hydrolyserat kollagen typ 1, hydrolyserat kollagen typ 2, askorbinsyra, fruktos, citronsyra, inulin, sukralos, arom, betakaroten. Innehåller sötningsmedel och en fenylalaninkälla.
Näringsvärde
per portion
Typ 1 kollagen 5000 mg
Typ 2 kollagen 300 mg
Vitamin C 60 mg
EAN 7042290100186
Närings-flaggor Glutenfri
Recensioner