Skip | Kalcium 100 tab

112 kr

Spara 17kr ( 13% lägre pris!)

Rek. pris: 129 kr
100 tab
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

    Den mänskliga kroppen består av cirka 1-2 procent kalcium och 99 procent av allt kalcium i kroppen finns i ben och tänder. Skips kalciumtablett innehåller hela 400 mg kalcium vilket är 50% av DRI.
    Kalcium bidrar till normal blodkoagulation, normal energiomsättning, normal muskelfunktion, matsmältningsenzymernas normala funktion samt det den kanske är mest känd för, att bibehålla en normal benstomme samt bibehålla normala tänder.
    Skip Nutrition är det svenska företaget som brinner för att utveckla nya kvalitativa produkter hela tiden. Det som driver Skip framåt är ambitionen att vilja erbjuda människor ett hälsosammare liv. Det optimala är att leva ett sunt liv och att ge sin kropp den näring de behöver för att kroppen ska kunna prestera till sitt yttersta. Skip har ett brett sortiment med bland annat aminosyror, prestationshöjare, sportdrycker, och även produkter inom hälsokost.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 100 tabletter
Portioner 100
Dosering & användning 1 tablett per dag i samband med måltid.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Kalciumkarbonat, Kalciumcitrat Fyllnadsmedel: ( Mikrokristallinisk cellulosa, Stearinsyra, Tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa). Ytbehandlingsmedel:magnesiumsalter av fettsyra.
Näringsvärde Daglig dos:
Kalcium 400 mg och 50% DRI.
DRI= Dagligt referensintag.
EAN 7331563223180