Skip | Kalcium + Magnesium 100 tab

112 kr

Spara 17kr ( 13% lägre pris!)

Rek. pris: 129 kr
100 tab
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

    Tabletter innehållande kalcium och magnesium i en bra fördelning av 300 mg kalcium och 150 mg magnesium. Tillverkade i Sverige utan onödig dragering eller coating. Ibland kan magnesiumet ge små svarta streck i tabletten. Detta är helt normalt då vi inte klär in den i ett ytterhölje. Tabletten går bra att dela.
    Kalcium och Magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och energiomsättning. Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning.
    Skip Nutrition är det svenska företaget som brinner för att utveckla nya kvalitativa produkter hela tiden. Det som driver Skip framåt är ambitionen att vilja erbjuda människor ett hälsosammare liv. Det optimala är att leva ett sunt liv och att ge sin kropp den näring de behöver för att kroppen ska kunna prestera till sitt yttersta. Skip har ett brett sortiment med bland annat aminosyror, prestationshöjare, sportdrycker, och även produkter inom hälsokost.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 100 tabletter
Portioner 100
Dosering & användning 1 tablett per dag i samband med måltid.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Kalciumkarbonat, Magnesiumoxid, Magnesim citrat, Fyllnadsmedel: ( Mikrokristallinisk cellulosa, Stearinsyra, Tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa). Magnesiumlysinat, Kalciumcitrat, Ytbehandlingsmedel:magnesiumsalter av fettsyra.
Näringsvärde Innehåll per daglig dos (% DRI*):
Kalcium 300 mg (38)
Magnesium 150 mg (40)
*Dagligt Referensintag
EAN 7331563223173