Skip | Omega-3, 1000 mg 120 kap

97 kr

Spara 32kr ( 25% lägre pris!)

Rek. pris: 129 kr
120 kap
 • Alltid Fri frakt!
 • Lägre priser
 • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
 • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

  Omega 3 är ett av dagens mest populära tillskott. Det är även ett av de tillskott som det forskats mest kring, med väldigt positiva resultat. Skips Omega 3 innehåller en fiskolja som har hög kvalité och renhet. Fiskolja finns naturligt i fet fisk. Under perioder då du inte äter fisk eller om du inte äter fisk alls så är ett tillskott av Omega 3 viktigt. I Skips Omega 3 finns även vitamin E tillsatt för att bibehålla bästa kvaliten på produkten. Vitamin E fungerar som en antioxidant och skyddar fiskoljan från att härskna.
  Fiskolja är rik på fleromättat fett med fettsyrorna EPA och DHA i färdig form. EPA och DHA bidrar till en normal hjärt- och kärlhälsa. DHA bidrar även till en normal hjärnfunktion och normal synförmåga.
  Många ogillar smaken av fiskolja och fiskoljekapslar är då ett bra sätt att få i sig omega 3 utan att behöva känna smaken. Tycker du däremot att det är svårt att svälja kapslar så är det helt ok att öppna kapseln och enbart äta innehållet.
  Skip Nutrition är det svenska företaget som brinner för att utveckla nya kvalitativa produkter hela tiden. Det som driver Skip framåt är ambitionen att vilja erbjuda människor ett hälsosammare liv. Det optimala är att leva ett sunt liv och att ge sin kropp den näring de behöver för att kroppen ska kunna prestera till sitt yttersta. Skip har ett brett sortiment med bland annat aminosyror, prestationshöjare, sportdrycker, och även produkter inom hälsokost.
Mer information

Mer information

Dosering & användning Vuxna och barn över 12 år: 2 kapslar per dag. Rekommenderas ej till barn under 12 år.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Naturlig koncentrerad fiskolja (35%) 1000mg. Kapselhjälpmedel: fiskgelatin och filtrerat vatten, D-alfa-tokoferol.
Näringsvärde DAGS DOSERING: 2000 mg %RDI/RDA
EPA (eicosapentaensyra) 360 mg *
DHA (docosahexaensyra) 240 mg *
Andra omega-3 fettsyror 100 mg *
E-vitamin (tokoferoler) 12 mg 100
EAN 7331563252050