Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Skip

Selen +

90 tab

Varumärke

Skip

Skip | Selen +

Spara 11,00 kr

(10.09% lägre pris!)

98,00 kr

Rek. pris 109,00 kr

I Lager
SKU
22040_NKPG
90 tab
    SELEN+ är en så kallad kombinerad antioxidant som innehåller kelaterat SELEN samt vitaminerna A, B, C och E samt mineralen Zink. SELEN bidrar till att skydda cellerna mot skadlig oxidation. SELEN+ Bidrar samtidigt till att bibehålla en normal: – funktion hos ditt immunsystem – sköldkörtelfunktion – spermaproduktion.
    SELEN+ hjälper också till att bevara normalt hår och naglar.
    I SELEN+ finns en laboratorietestad biologiskt selen. Den nordiska jorden är relativt selenfattig, så även om vi äter en varierad kost har vi svårt att komma upp i rekommenderad daglig dos. Det är därför lämpligt att ta ett dagligt selentillskott.
    Skip Nutrition är det svenska företaget som brinner för att utveckla nya kvalitativa produkter hela tiden. Det som driver Skip framåt är ambitionen att vilja erbjuda människor ett hälsosammare liv. Det optimala är att leva ett sunt liv och att ge sin kropp den näring de behöver för att kroppen ska kunna prestera till sitt yttersta. Skip har ett brett sortiment med bland annat aminosyror, prestationshöjare, sportdrycker, och även produkter inom hälsokost.

Ingredienser

Fyllnadsmedel (Mikrokristallinisk cellulosa, Stearinsyra, Tvärbunden Natriumkarboximetylcellulosa), Zinksulfat, DL-alfa-tokoferylacetat, Selenmetheonin, Retinoacetat, Pyridoxin HCI, Ytbehandlingsmedel (Magnesiumsalter av fettsyra), Klumpförebyggande medel (Kiseldioxid).

Näringsvärde

Innehåll per RDI 1 portion
Selen   100 µg
Zink 250% 25 mg
Vitamin A 125% 1 mg
Vitamin B6 (pyridoxin) 300% 4,2 mg
Vitamin C 125% 100 mg
Vitamin E 250% 30 mg

Dosering och användning

1 tablett per dag i samband med måltid.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Skip | Selen +

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.