Skip | Selen + 90 tab

87 kr

Spara 22kr ( 20% lägre pris!)

Rek. pris: 109 kr
90 tab
 • Alltid Fri frakt!
 • Lägre priser
 • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
 • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

  SELEN+ är en så kallad kombinerad antioxidant som innehåller kelaterat SELEN samt vitaminerna A, B, C och E samt mineralen Zink. SELEN bidrar till att skydda cellerna mot skadlig oxidation. SELEN+ Bidrar samtidigt till att bibehålla en normal: – funktion hos ditt immunsystem – sköldkörtelfunktion – spermaproduktion.
  SELEN+ hjälper också till att bevara normalt hår och naglar.
  I SELEN+ finns en laboratorietestad biologiskt selen. Den nordiska jorden är relativt selenfattig, så även om vi äter en varierad kost har vi svårt att komma upp i rekommenderad daglig dos. Det är därför lämpligt att ta ett dagligt selentillskott.
  Skip Nutrition är det svenska företaget som brinner för att utveckla nya kvalitativa produkter hela tiden. Det som driver Skip framåt är ambitionen att vilja erbjuda människor ett hälsosammare liv. Det optimala är att leva ett sunt liv och att ge sin kropp den näring de behöver för att kroppen ska kunna prestera till sitt yttersta. Skip har ett brett sortiment med bland annat aminosyror, prestationshöjare, sportdrycker, och även produkter inom hälsokost.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 90 tabletter
Portioner 90
Dosering & användning 1 tablett per dag i samband med måltid.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Fyllnadsmedel (Mikrokristallinisk cellulosa, Stearinsyra, Tvärbunden Natriumkarboximetylcellulosa), Zinksulfat, DL-alfa-tokoferylacetat, Selenmetheonin, Retinoacetat, Pyridoxin HCI, Ytbehandlingsmedel (Magnesiumsalter av fettsyra), Klumpförebyggande medel (Kiseldioxid).
Näringsvärde
Innehåll per RDI 1 portion
Selen   100 µg
Zink 250% 25 mg
Vitamin A 125% 1 mg
Vitamin B6 (pyridoxin) 300% 4,2 mg
Vitamin C 125% 100 mg
Vitamin E 250% 30 mg
EAN 7331563220400