Superfruit | Bipollen 200g

168 kr

Spara 31kr ( 16% lägre pris!)

Rek. pris: 199 kr
200g.
 • Alltid Fri frakt!
 • Lägre priser
 • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
 • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

  Superfruits bipollen kommer ifrån biodlingar i norra Europa och håller högsta kvalitet.
  Bina samlar pollen från de blommor och växter de har i sin närhet och bär med sig pollenet på sina ben tillbaka till bikupan. Bipollen utgör huvudkällan till protein för bin och innehåller även aminosyror. Då bina samlar in mer än deras kolonier behöver kan biodlarna ta vara på det pollen som kolonin inte förbrukar. Man kan enbart samla in bipollen ett par dagar i veckan under kortare perioder i april och maj.
  Superfruits bipollen kommer ifrån biodlingar i norra Europa och håller högsta kvalitet. Jämfört med bipollen från Spanien, så har det Nordeuropeiska pollenet en mildare smak. Insamlat bipollen torkas vid låg temperatur, sorteras och kontrolleras innan det packas ned.
  Man kan äta bipollen som de är eller blanda dem i smoothies, müsli/granola, yoghurt och använda dem i raw food-recept. Om man inte gillar smaken kan man prova att blanda bipollen med en matsked honung för att förbättra smaken. Det går också att lösa upp bipollen i ett glas vatten eller i en god varm kopp te. Undvik användning vid allergi mot pollen eller andra biprodukter som t ex honung. Du kan testa om du är allergisk genom att placera ett litet bipollen på din tunga. Om du är allergisk kommer du ganska snart att känna irritation i ögon, näsa och hals.
Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 200 g
Dosering & användning När man börjar med bipollen rekommenderar vi 0,5-1 tsk per dag för att sedan gradvis öka upp till 0,5-1 msk. Dem flesta känner att det är tillräckligt med 1 matskedar.
Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Bipollen
Näringsvärde Näringsdeklaration per 100g
Energi 1575 kJ / 375 kcal
Fett 7,0 g
  varav mättat fett 2,3 g
Kolhydrater 58,0 g
  varav sockerarter 36,0 g
Fiber 8,0 g
Protein 16,0 g
Salt 0,2 g
EAN 7350039930940