Tigerbalsam Vit 19,4 g

44 kr

Spara 14kr ( 24% lägre pris!)

Rek. pris: 58 kr
19,4 g.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Tigerbalsam Vit

Tigerbalsam vit från Tigerbalsam. I Tigerbalsam Vit ingår kamfer, mentol och eteriska oljor som antas lokalt öka blodflödet och utöva en svag smärtstillande effekt. Den första känslan är en kylande effekt som följs av en värmande känsla, vilket indirekt kan avleda smärta och värk. Tigerbalsam Vit är traditionellt använt vid behandling av tillfälliga muskelsmärtor eller smärta i samband med sträckningar och stukningar/vrickningar samt lindring av besvär vid okomplicerade insektsbett. Tigerbalsam Vit kan även användas vid lindring av symtom i de övre luftvägarna vid förkylning.

Fördelar
+ Ökar blodflödet
+ Kylande effekt
+ Värmande känsla
+ Kan avleda smärta och värk
+ Kan lindra spänningshuvudvärk

Läkemedelsverket har även godkänt Tigerbalsam Vit för lindring av spänningshuvudvärk. Den Europeiska Läkemedelsmyndigheten ser positivt på pepparmyntsolja (ingår i Tigerbalsam) och dess förmåga att kunna lindra spänningshuvudvärk. Sammansättningen av Tigerbalsam Vit baseras på en formulering som använts i Asien under cirka 5000 år. Effekten av de enskilda beståndsdelarna finns dokumenterad i läkemedelshandböcker från början av 1900-talet. Tigerbalsam rekommenderas inte till barn under åtta år. Läs bipacksedeln noggrant och spara den.

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Tiger Balsam utvecklades ursprungligen redan 1870 i Burma. Tiger balsam har traditionellt använts inom kinesisk medicin för att lindra inflammationer och muskelvärk med mera, därav namnet. Idag består Tiger Balsam av lite andra ingredienser än då, men alla ingredienser är växtbaserade. Finns i flera olika varianter.

Mer information

Mer information

Förpackningsstorlek 19 g
Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett receptfritt läkemedel - 18 årsgräns. Läs alltid bipacksedeln före användning.
Ingredienser Mintolja, kajeputolja, kamfer, mentol, kryddnejlikolja, fast paraffin, gult vaselin.
EAN 5014713100105
Certifierade Organ Läkemedelsverket