Weleda | Nursing Tea, 20 p

56 kr

Spara 23kr ( 29% lägre pris!)

Rek. pris: 79 kr
20 påsar.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

    Med örter för att balansera mjölkflödet Te med utvalda örter från ekologiska odlingar som kan drickas under hela amningsperioden. Frön från anis, kummin, fänkål och bockhornsklöver är örter som traditionellt har använts för att balansera mjölkbildning och mjölkflöde. Teet kan drickas från slutet av graviditeten och under hela amningsperioden. Tillsats av citronverbenablad ger en smakfull dryck.
Weleda grundades redan 1921 och står för kunskap, naturlig livsstil och antroposofiska läkemedel. Weleda är idag ledande inom naturlig, ekologisk hudvård. Erfarenhet, kunskap och fasta värderingar om en hållbar tillverkning har lett till den utvecklingen. Weledas produkter är NaTrue-certifierade och är aldrig djurtestade. Innehållet i produkterna kommer ifrån växter som främst kommer ifrån egna ekologiska och biodynamiska odlingar och Fair-trade projekt. Weleda – när du bryr dig om människan, djuren och miljön.
Mer information

Mer information

Dosering & användning Låt tepåsen dra i ca 5 minuter i hett vatten. Rekommenderad mängd är 3 koppar/dag.
Ingredienser Frön från bockhornsklöver (25%)*, anis (20%), fänkål (20%)*, kummin (20%)*, citronverbena* (15%). *från ekologiska odlingar
EAN 4001638095136