Weleda | Rhinodoron Nässpray, 20 ml

93 kr

Spara 26kr ( 22% lägre pris!)

Rek. pris: 119 kr
20 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

    Rhinodoron är försett med ett speciellt spraysystem vilket innebär att innehållet inte behöver konserveringsmedel. Ett särskilt ventil- och filtersystem förhindrar på ett säkert sätt mikrobiell kontaminering av flaskinnehållet från sekret ur näsan eller inströmmande luft. Detta garanterar alltid en hygienisk användning även under längre tid. Produkten innehåller Aloe Vera gel i fysiologisk saltlösning, vilket innebär att salthalten är anpassad till den mänskliga kroppsvätskan så att lösningen tolereras väl av slemhinnorna. Rhinodoron är avsedd att fukta, rengöra och vårda näsans inre, särskilt vid torra och irriterade slemhinnor och skorpbildningar som den hjälper till att återuppbygga och läka.
Weleda grundades redan 1921 och står för kunskap, naturlig livsstil och antroposofiska läkemedel. Weleda är idag ledande inom naturlig, ekologisk hudvård. Erfarenhet, kunskap och fasta värderingar om en hållbar tillverkning har lett till den utvecklingen. Weledas produkter är NaTrue-certifierade och är aldrig djurtestade. Innehållet i produkterna kommer ifrån växter som främst kommer ifrån egna ekologiska och biodynamiska odlingar och Fair-trade projekt. Weleda – när du bryr dig om människan, djuren och miljön.
Mer information

Mer information

Dosering & användning Vuxna och barn över 6 år 2-6 ggr/dagligen 1-2 spray i varje näsborre. Små barn och spädbarn 2-6 ggr/dagligen 1 spray i varje näsborre.
Hälsoinformation Efter näsoperationer och skador i näsområdet och vid överkänslighet mot Aloe Vera ska Rhinodoron ej användas.
Ingredienser 1g lösning innehåller 5 mg natriumklorid, 5 mg kaliumklorid, 5 mg Aloe Vera gel, sterilt vatten.
EAN 4001638065085