Weleda | Salt Toothpaste, 75 ml

48 kr

Spara 21kr ( 30% lägre pris!)

Rek. pris: 69 kr
75 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

    Tandkräm med havssalt och mineraler som hjälper till att förhindra missfärgningar av tänderna. Motverkar plack vid regelbunden tandborstning. Den speciella saltkombinationenökar det naturliga salivflödet och därmed den fysiologiska självrengöringen, vilket hjälper till att hålla tandköttet rent, friskt och starkt. Natriumbikarbonat hjälper till att neutralisera skadliga syror. Produkten innnehåller extrakt av myrra och ratanhia som stärker tandköttet. Eteriska oljor från bland annat pepparmyntsolja ger ren känsla i munnen. Produkten är helt fri från fluorider och tensider och utvecklad i samarbete med tandläkare.
Weleda grundades redan 1921 och står för kunskap, naturlig livsstil och antroposofiska läkemedel. Weleda är idag ledande inom naturlig, ekologisk hudvård. Erfarenhet, kunskap och fasta värderingar om en hållbar tillverkning har lett till den utvecklingen. Weledas produkter är NaTrue-certifierade och är aldrig djurtestade. Innehållet i produkterna kommer ifrån växter som främst kommer ifrån egna ekologiska och biodynamiska odlingar och Fair-trade projekt. Weleda – när du bryr dig om människan, djuren och miljön.
Mer information

Mer information

Dosering & användning Regelbunden borstning två gånger dagligen förhindrar missfärgning och uppkomst av tandsten. Använd på en torr tandborste för bästa resultat.
Ingredienser Bikarbonat, Vatten, Glycerin, Kiseldioxid, Pepparmyntsolja, Slånbärsjuice, Extrakt av kåda från myrraträd, Rotextrakt av Krameria Triandra, Barkextrakt av hästkastanj, Rotextrakt av fläckig munkhätta, Natriumklorid, Guarkärnmjöl*, Jojobaolja, Alkohol, Eskulin, Laktos, Arom*, Limonen*, Linalol*. *från naturliga eteriska oljor.
EAN 4001638098090