Weleda | Wild Rose Smoothing Eye Cream, 10 ml

189 kr

Spara 54kr ( 22% lägre pris!)

Rek. pris: 243 kr
10 ml.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Wildrose Ögonkräm - Weleda
Wild Rose Smoothing Eye Cream från Weleda. Wildrose Ögonkräm från Weleda minskar rynkor och har en stärkande verkan på huden och bindväven kring ögonen. Den ger en minskad förekomst av fina linjer, rynkor och mörka ringar under ögonen. Det naturliga innehållet av växtextrakt verkar lindrande och motverkar irritation. Wildrose Ögonkräm är oparfymerad och känns lätt på huden kring ögonen.

Fördelar
+ Minskar förekomst av fina linjer och rynkor
Minskar mörka ringar under ögonen
Mjuk ögonkräm som känns lätt på den känsliga huden

Wildrose ansiktsvård innehåller vildroskärnolja med sin höga halt av essentiella fettsyror samt persikokärnolja och åkerfräken. Serien rekommenderas för person med normal hy i behov av extra näring och skydd. Hudens åldrande motverkas, genom att stärka och förbättra dess naturliga funktioner.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.
Mer information

Mer information

Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Ingredienser Vatten, persikokärnolja, mandelolja, alkohol, jojobaolja, hydrolyserat bivax, nyponfröolja, olivolja (oförtvålad), sedumextrakt, fettsyraglycerid, ögontröstextrakt, xanthan, grundtvål av bivax.
EAN 4001638080088
Certifierade Organ NaTrue