Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Weleda

Wild Rose Smoothing Eye Cream

Varumärke

Weleda

Weleda | Wild Rose Smoothing Eye Cream

Spara 54,00 kr

(22.22% lägre pris!)

189,00 kr

Rek. pris 243,00 kr

I Lager
SKU
755033NKPG
10 ml.
Wildrose Ögonkräm - Weleda
Wild Rose Smoothing Eye Cream från Weleda. Wildrose Ögonkräm från Weleda minskar rynkor och har en stärkande verkan på huden och bindväven kring ögonen. Den ger en minskad förekomst av fina linjer, rynkor och mörka ringar under ögonen. Det naturliga innehållet av växtextrakt verkar lindrande och motverkar irritation. Wildrose Ögonkräm är oparfymerad och känns lätt på huden kring ögonen.

Fördelar
+ Minskar förekomst av fina linjer och rynkor
Minskar mörka ringar under ögonen
Mjuk ögonkräm som känns lätt på den känsliga huden

Wildrose ansiktsvård innehåller vildroskärnolja med sin höga halt av essentiella fettsyror samt persikokärnolja och åkerfräken. Serien rekommenderas för person med normal hy i behov av extra näring och skydd. Hudens åldrande motverkas, genom att stärka och förbättra dess naturliga funktioner.

Weledas vision är att upprätthålla och förbättra människors hälsa, med hänsyn till miljö och natur. För Weleda är det extremt viktigt att respekt visas gentemot natur, ekonomi och social hållbarhet. Weleda har alltid arbetat efter samma principer, från 1921 då företaget grundades, till idag. Med sina populära produkter ger Weleda dig balans och skönhet för kroppen och sinnet, med produkter som tillverkas av 100% naturliga ingredienser.
Skriv din egen recension
Du recenserar:Weleda | Wild Rose Smoothing Eye Cream

Veckans mest sålda

Fri frakt

Fri faktura

Snabb leverans

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.