Skip | Zink 25 mg 150 tabletter

63 kr

Spara 31kr ( 33% lägre pris!)

Rek. pris: 94 kr
  • Tillverkade i Sverige
  • Bra för hår, hud och naglar
  • Bra för synförmågan
  • Bra för immunsystem och benstomme
150 tabletter.
  • Alltid Fri frakt!
  • Lägre priser
  • Snabb leverans - order före kl. 14 packas samma dag.
  • Maila kundservice på info@halsokostgrossisten.se
Beskrivning

Detaljer

Zink - Skip

Zink från Skip. Zink har en rad viktiga funktioner i kroppen, exempelvis bidrar Zink till normal fertilitet, fettsyrornas omsättning samt normal benstomme. Zink stödjer även en normal synförmåga och är bra för både hår, hud och naglar. Eftersom kroppen inte själv kan bilda zink måste det tillföras via kost eller kosttillskott. Förutom mindre sexuell lust kan brist leda till sänkt motståndskraft, dålig aptit, sämre tillväxt hos barn, förändrat smaksinne och försvårad sårläkning.

Fördelar:
+ Bidrar till normal energiomsättning
+ Verkar för normalt hår, hud och naglar
+ Bidrar till immunsystemets normala funktion

När en person intar kosttillskott är det alltid viktigt att komma ihåg att många faktorer påverkar hälsan och välbefinnandet. Det är därför alltid att rekommendera att kosttillskott kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil.

Skip AB är ett svenskt företag med utveckling och tillverkning i Sverige som sedan 1971 har utvecklat högkvalitativa kosttillskott för alla målgrupper. Skip tror på utveckling och forskning. Att ligga långt fram när det gäller forskning och utveckling var ett av målen som sattes upp från start. Skips produkter fungerar lika bra i praktiken som i den laboratoriemiljö där de forskats fram. För Skip är det viktigt att människor har möjligheten att leva ett sunt liv, bygga upp en bättre kropp, och att konsumera kosttillskott som stödjer detta. 

Mer information

Mer information

Dosering & användning

Överskrid ej den dagliga dosen.

Hälsoinformation Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.
Ingredienser Fyllnadsmedel (di kalsiumfosfat, mikrokristallin cellulosa, stearinsyra), zinksulfat. Jästbell. Ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyra, talk).
Näringsvärde
  Per tablett % av DRI
Zink 25 mg 250%
EAN 7331563220424
Närings-flaggor Fri från sötningsmedel
Recensioner